Kontakt Rynkeby Foodservice


Hos Rynkeby Foodservice arbejder vi for mere smag og flere smil. Det betyder at vi hele tiden arbejder på at øge vores viden om: råvarer, produktionsmetoder, smagssammensætninger og anvendelsesmuligheder i såvel små, store, konventionelle og økologiske køkkener. Det betyder også at vi hele tiden forfiner og tilpasser vores sortiment og udvikler koncepter, der gør det lettere for vores kunder at lave lækker mad til deres gæster.

Hvis du har lyst til at høre nærmere om vores produktsortiment, anvendelsesmuligheder eller hvordan Rynkeby Foodservice kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte en af vores 3 konsulenter. 

Såfremt dit spørgsmål omhandler køb til privat forbrug, bedes du kontakte Rynkeby på tlf. 63623200.

 

 

Grossist- og kædeansvarlig

Michael Stephansen

Sales Manager 
mis@rynkeby.dk
Telefon +45 29 65 17 67

Michael er sales manager. Michael er oprindeligt uddannet kok, men har arbejdet som mærkevare- og grossistkonsulent de sidste 16 år.
Du vil hos Michael altid blive mødt med et højt fagligt kendskab til både produkter og markedet.
Michael stiller ligeledes gerne op og underviser køkkener i brugen af vores mange forskellige produkter.

Midt- og Nordjylland

Marc Bjørn

Sales Consulant 
mbj@rynkeby.dk
Telefon +45 26 18 25 41 

Marc Bjørn er uddannet kok, og har igennem 15 år arbejdet på bl.a. hoteller, restauranter og cafeer rundt i Jylland. Hans dedikation for gode råvare og hans erfaring fra køkkenerne gør ham yderst kvalificeret til at hjælpe med faglig inspiration og vejledning, og så ved han, hvilke udfordringer og ønsker et moderne køkkener har til deres leverandører.

 

 

 

Sønderjylland og Fyn

Bjarne Siersbæk

Sales Consultant
bsi@rynkeby.dk
Telefon +45 21 30 78 88

Bjarne er salgskonsulent i Jylland, hvor han besøger både offentlige og private kunder. Bjarne har en lang grossistbagrund med i posen. Bjarne har de seneste mange år opbygget en stor kontaktflade som telesælger og er vant til at arbejde med fødevarer. Hos Bjarne kan du regne med grundighed og en målrettet indsats for at finde den bedste løsning. 

 

Sjælland og Bornholm

Martin Jensen

Sales Consulant 
mje@rynkeby.dk
Telefon +45 24 79 63 07 

Martin har 16 års erfaring som kok samt 7 års erfaring fra service i luftfartsindustrien. Du kan derfor forvente stor faglig viden, gode muligheder for at blive inspireret, samt et højt serviceniveau og forståelse for de udfordringer og ønsker et køkkenpersonale har til sine leverandører og deres produkter.

Martin stiller gerne op med undervisning i brug af Rynkebys frugt- og grøntsagsprodukter.