ØKOLOGISKE RYNKEBY

VÆR MED PÅ DEN POSITIVE ØKOLOGI BØLGE, OG FORBEDRe DIT ØKOLOGISKE REGNSKAB.

Hvordan? Hos Rynkeby arbejder vi dagligt på at sikre den høje kvalitet i alle led af vores produktion. Det handler om råvarekvaliteten, produktionsmetoderne og din adgang til et stort og bredt udvalg af økologiske produkter - fra en frisk og syrlig appelsinjuice, til en smagseksplosion af røde frugter og bær i vores klassiske Rød Blandet Saft C og til smagen af sensommerens friske æbler i vores økologiske æblegrød.

Hos Rynkeby ved vi også, at det er vigtigt for professionelle køkkenfolk at gøre et godt indtryk, og at give kunderne en oplevelse der efterlade glade, veltilfredse og smilende gæster. Det handler derfor ofte om at sende de rigtige signaler via smagen og råvarerne, men også ved fx at bruge økologiske spisemærker og økologiske budskaber på din buffet, ved siden af kaffeautomaten eller på et bordkort på cafebordene eller bardisken.

Hos Rynkeby tror vi på økologien. Vi hylder den ved kontinuerligt at arbejde på vores økologiske sortiment af velsmagende økologisk juice, saft og lemonader samt vores økologisk udvalg af grød og marmelade lavet på naturlig modnede bær og frugter.  

 

RYNKEBYS ØKOLOGISKE SORTIMENT

Hos Rynkeby har vi et lækkert udvalg af økologiske produkter til både glas, tallerken eller simreret, og vi arbejder løbende på at udvide sortimentet. Du kan se Rynkebys økologiske sortiment i brochuren her, samt læse mere om Rynkebys økologiske koncepter - Økologisk Cafesaft og Organic On The Go. 

                               

Klik og download foldere om Rynkebys økologiske sortiment.