Forfriskende juice og saft hele dagen

Forkæl dine gæster og medarbejdere med velsmagende juice og saft.

Det nye 5-liters sortiment byder på 4 skønne varianter: Appelsinjuice, Æblejuice, Hyldeblomstsaft og Solbærsaft, som sikrer dig forfriskende velsmag på alle tider af døgnet.

Både juice og saft er lavet på masser af frugt og bær, så du får det bedste fra naturen ned i glasset og ud til dine gæster.

BIB Miljoe5

Bestil en gratis smagsprøve

Vi kommer gerne ud med en gratis smagsprøve til jer!

BIB Miljoe9
100% frugt
Altid frisk og kold
4 lækre smagsvarianter
Nem at betjene
Spar på emballagen

Giv dine gæster en oplevelse lidt ud over det sædvanlige

Med en Juicebar fra Rynkeby har dine gæster og medarbejdere altid forskriskende drikkeoplevelser lige ved hånden. Gør oplevelsen personlig ved at servere juice og saft i fine glasflasker med neckhangers, som fuldender drikkeoplevelsen. Glasflaskerne fås i 3 forskellige størrelser. 

Den perfekte løsning til dig, der vil forkæle gæster og personale...

i kantinen
på kontoret
på caféer
i butikker og fitnesscentre

Den gode smag

Det nye 5-liters sortiment byder på 4 skønne varianter: Appelsinjuice, Æblejuice, Hyldeblomstsaft og Solbærsaft, som sikrer dig forfriskende velsmag på alle tider af døgnet. Både juice og saft er lavet på masser af frugt og bær, så du får det bedste fra naturen ned i glasset og ud til dine gæster.

Alle fire smagsvarianter kommer i blandingsforholdet 1+4.

5L Bib 800X800

Appelsinjuice

Vores Appelsinjuice er lavet af 100% frugt og har den velkendte smag af friske appelsiner – sådan som vi kender den.
Læs mere her. 

Æblejuice

Vores klassiske Æblejuice er ufiltreret og lavet af 100% lækre, friske æbler, hvilket giver den gode traditionelle smag.
Læs mere her. 

Hyldeblomstsaft

Hyldeblomstsaften er lavet på hyldeblomster, æbler og citron, hvilket giver en skøn smag af dansk sommer.
Læs mere her. 

Solbærsaft

Solbærsaften er lavet på solbær – den klassiske smag, som så mange elsker. Sådan som solbærsaft skal smage.
Læs mere her. 

 

GEF Bib Budskaber 23

Høj smagskvalitet hele dagen

Med en Bag In Box Juicebar får du altid den samme gode smag – hele dagen. Du slipper for, at juicen står og bliver varm på bordet. Juicebaren holder altid juice og saft forfriskende koldt. Vores Appelsinjuice, Æblejuice, Hyldeblomstsaft og Solbærsaft er lavet på 100% frugt, hvilket er din garanti for høj smagskvalitet.

Nemt og hygiejnisk

Vores Bag In Box Juicebar er super nem at betjene. Et enkelt tryk og din drik er på vej. Som følge af det lukkede system, er den også yderst hygiejnisk og kræver et minimum af vedligeholdelse sammenlignet med manuelle løsninger.

GEF Bib Budskaber 22

Spar på emballagen

Med en Bag In Box Juicebar har du et mindre emballageforbrug ift. køb af juice og saft i flasker. Produkterne kommer som koncentrat, der blandes med vand i dispenseren, hvilket giver langt mere juice pr. emballage sammenlignet med drikkeklar juice.

Skab et indbydende miljø i kantinen eller på kontoret

Når du vælger en Bag In Box Juicebar til din kantine, dit kontor eller din reception, er det fordi du gerne vil gøre noget ekstra godt for dit personale og dine gæster. Juicebaren er et perfekt omdrejningspunkt for et indbydende kantinemiljø eller et hyggehjørne på kontoret. Et sted hvor dine ansatte kan koble fra og få en opkvikker.

GEF Bib Budskaber 2

Passer til din dispenser

Den nye 5-liters Bag in Box passer til alle vores eksisterende dispensere. Se dem alle her. Ligesom vores 10-liters kasser, kommer 5-liters Bag in Box som koncentrat, der i dispenseren blandes med vand i blandingsforhold 1+4.


Komplet løsning

Du får en komplet løsning med produkt, opfyldning og servering. En super simpel løsning, der strækker rigtig langt pr. liter. Den kan placeres alle de steder, hvor der i hverdagen er behov for en opfriskende ”frugtpause”. Den perfekte løsning i kantinen, på buffeten, i baren eller på kontoret.

Bestil en gratis smagsprøve

Kunne du tænke dig at smage? Bestil en gratis smagsprøve her!

Værd at vide

Få svar på ofte stillede spørgsmål...

Hvad koster det?

Et glas juice eller saft fra vores Bag In Box Juicebar koster ca. 2 kr. 

Hvad kræves for at Juicebaren kan installeres? 

Der skal være vandtilslutning inden for 1,5 m. og et almindeligt strømstik (230 Volt).

Hvor meget plads kræver Juicebaren? 

Juicebaren kan placeres hvor du ønsker – fx på et bord i kantinen. Dimensionerne er: højde: 875 mm, dybde: 639 mm, bredde 297 mm.

Hvordan leveres Juicebaren?

Juicebaren leveres komplet med front i korrekt stil og med tilhørende variantskilte. Vi sørger for opsætning og vejledning. 

Hvor ofte skal Juicebaren fyldes op?

Det afhænger naturligvis af, hvor meget juice og saft I drikker. En 5 liters Bag In Box giver 30 liter drikkeklar juice eller saft. Så spørgsmålet er, hvor hurtigt I kan drikke 30 liter?

Hvad med rengøring?

Juicebaren skal rengøres 3 gange ugentligt i 5 min ved hjælp af et automatisk program.

Hvad gør jeg, hvis der er problemer med Juicebaren?

Så sender vi naturligvis en servicetekniker hurtigst muligt.