Skip to content Go to navigation
Menu
  • Forside
  • Produkter
  • Maskinløsninger
  • Opskrifter
  • Blog
  • Aktuelle kampagner
  • Om Rynkeby Foodservice
  • Historie
  • Kontakt
Luk

Blog

Vi har en klar misson! 
Hos Rynkeby vil vi inspirere dig til at bruge frugt, bær og grønt som klimavenlige ”nudgere” og vælge dem før de mere klimatunge råvarer
– på menuen, på kortet og på planen.

Velkommen til vores blog, hvor vi deler viden, trends, teknikker og inspiration – altid med frugt, grønt og bær i hovedrollen.

Sortér indholdet - så det passer til dig

  1. HoReCa
  2. Kantine
  3. Syge/Pleje

23. marts 2021

Hvorfor spiser vi varme hveder på Store Bededag?

02. februar 2021

Skab det lille ekstra

18. januar 2021

Fornuftig Januar: Sæt fokus på lette serveringer

18. januar 2021

Fornuftig Januar: Sæt fokus på lette serveringer

10. december 2020

5 juleretter, du kan overraske dine borgere eller patienter med

10. december 2020

5 ideer til julemenuen i din kantine

06. november 2020

Værtsskab og vinterglæde hos Næstved Madservice

06. november 2020

Hansen Technologies: Variation og egnsretter på vintermenuen

26. oktober 2020

Danmark Spiser Sammen: Kræs, hyg og overrask med denne menu

Du kan altid spørge mig ...

  • Anna Katrine Kaas Rasmussen

    Trade Marketing Manager, OOH - Barsel
    akr@rynkeby.dk
    Tlf: +45 63 62 32 10

Gå til toppen
  • Forside
  • Om Rynkeby Foodservice
  • Messeoversigt
  • Opskrifter
  • Persondatapolitik
  • Cookiepolitik

Rynkeby Foodservice

Rynkeby Foods A/S

Vestergade 30

DK-5750 Ringe

Tel. +45 63 62 32 00

E-mail: info@rynkeby.dk