3. maj 2021

Skab det lille ekstra

Skab ’det lille ekstra’ med Rynkeby marmelader i små, eksklusive glas. Uanset om du arbejder på et hotel, en cafe eller i en kantine, er det vigtigt at skabe en god stemning. Match tidens trend om ”lidt men godt” med Rynkebys kvalitetsmarmelader i eksklusive glas. Vores marmelader i små glas fås med 3 smage: jordbær, hindbær og abrikos. Bær og frugt er nænsomt kogt for at fremme den naturlige sødme, syre og smag i marmeladerne.

Ekstra høj frugtprocent
Eksklusivt look med indbydende farver
28 g portionsvenligt glas, som kan mindske madspild
Glasemballagen er 100% genanvendelig
Perfekt til tag selv-buffet
Brug dem på brunchplatten
Let håndtering for personalet

4 serveringsforslag

Vores små, eksklusive glasmarmelader kan bruges til mange anledninger og serveres på forskellige måder, fx:

  • Til buffeten
  • Til brunchplatten
  • Til brødkurven
  • Til mødet eller til at tage med

Brug vores marmelader til brunchplatten til brød og ost som den søde smagsgiver på skyr eller til pandekager – eller i en brødkurv med brød, marmelade og smør.

Glasmarmelader fra Rynkeby er perfekte til at toppe smagen på morgenbrød, croissanter, pandekager, skyr, yoghurt og oste – og er derfor velegnede til brunch.

TIP: I disse tider kan det være en god idé at servere et portionsanrettet morgenbræt med ovenstående og vores glasmarmelader.

Den hurtige morgen

Giv en ’Early bird-pose’ for de morgenfriske, der skal af sted tidligt. Posen kan fx indeholde morgenbrød med smør, Rynkebys marmelade og ost.

Hvad siger kunderne?

Some Flerestørrelser Kundeanmeldelser2

"Her hos Scandic på Frederiksberg er vi ret vilde med Rynkebys nye glasmarmelader. De ser meget mere eksklusive ud med det sorte låg og den mørke etiket, end de marmelader vi har haft før. Det gør, at de fremstår superflotte på både vores buffet og brunchtallerken".
- Dennis Souschef hos Scandic Falkoner, Frederiksberg

Some Flerestørrelser Kundeanmeldelser3

"Designet på de nye glasmarmelader er superflotte og har et eksklusivt look. Samtidig med, at de indeholder ekstra mange bær. Derfor er vi meget glade for at kunne tilbyde dem til vores bager og konditorier i KBH".
- Kent fra Grossisten Smørmanden i KBH

Some Flerestørrelser Kundeanmeldelser

"Vores samarbejde med Rynkeby indebærer alt fra juice, relish, marmelader m.m. Det er rigtige fine produkter, og vores gæster er meget tilfredse. Senest har vi inddraget Rynkebys nye glasmarmelader, og vores gæster er helt vilde med dem. Tak Rynkeby".
- Jesper fra Scandic i Kødbyen

Book et inspirationsmøde

Skal vi tage en snak om, hvordan vores små, glasmarmelader kan bruges i netop dit køkken? Så book et inspirationsmøde med os. Udfyld formularen, så kontakter vi dig og finder en dag, der passer ind i din kalender. Mødet er gratis og uforpligtende.