13. juli 2021

Nordisk natur og grilltid

En af årets trends er udeservering. Der er fornyet lyst til at nyde naturen, derfor er skovtur, bål og grill et kæmpe hit i år. Vi vil have oplevelser i det fri! I dette blogindlæg giver vi ideer til menuen, der er perfekt til udeserveringer.

Grillmenu med luksus i glasset

Der er dømt lange sommeraftener og feriestemning. Frist dine gæster og kunder med en grill- og tilhørende saftmenu: Med den citrus-syrlige, den pastel-flotte og den lille frugt-fede drik. Det er den oplagte terrassemenu, der kan serveres to seat og to go.

1. heat: Fisk – Servér med Rynkebys citrussyrlige lemonade

En sommerlig fiskeret kan fx bestå af en ceviche-torsk, der er rå-marineret i Rynkeby limejuice, olie, rødløg og revet citronskal, forårsløg og koriander.

2. heat: Grillet hovedret – med den pastel-flotte rabarber lemonade

Grillgrønt kan laves i bradepande. Det kan bestå af rødløg i tern, kartofler i både, spæde gulerødder, forårsløg, rød, gul og grøn peberfrugt, fennikel, majroe, bælgærter og friske grønne bønner. 

3. heat: Dessert med æble/solbærsaft

En oplagt høj-sommerdessert kan være en hurtigrørt hyben-softice eller semifreddo.

23899 Rynkeby Grillmenu Nyhedsbrev Blog 7 (1)

Bonustip: Nice Cream som dessert

Årets bedste is er (efter vores mening): Nice Cream med hyben. Den er dansk, sommerlig og selvfølgelig vegetarisk. Desserten er lavet på Rynkeby Hybenpuré og smager himmelsk.

BBQ-pensling

Restetip: Hurtig BBQ-pensling

En rest af Rynkeby Æblejuice kan gøres til en hurtig BBQ-pensling. Den kan bestå af æblejuice, stødt cayennepeber, brun farin og chiliolie. Genial til pensling af sommersæsonens grillgrønt, fisk og grill-kød.