25. juni 2021

Sådan får du gæster og kunder til at komme igen og igen

Glade gæster og kunder, der kommer igen og igen – det er det, enhver køkkenansvarlig drømmer om. Men hvordan skaber du daglige drikke og menu-overraskelser til krævende gæster og kunder?

Læs med og bliv inspireret til, hvordan du kan ”holde” på gæster og kunder med spændende menuer og drikke med Rynkebys produkter som base.

Rynkeby drinks

Forkæl og overrask med 3 sommerlige serveringer

Rynkebys produkter kan både bruges som drikke til menuer, men også som smagsgivere til retter. Overrask med disse 3 sommerlige serveringer:

  1. Velværesalat med Hyldetonic
  2. Paella med citronaioli
  3. Powerpasta med tranebærsjus

Velværesalat med Hyldetonic

Velværesalat med Hyldetonic

Vores velværesalat bugner af frisk flor og sommer. Salaten går særligt godt sammen med en af vores favorit drinks, Hyldetonic, som bl.a. er lavet på Rynkeby Økologisk Hyldeblomst Lemonade. Det er den perfekte eftermiddagsforkælelse.

Hyldetonic har en brusende fornemmelse, der renser munden og giver den gode smag af hyldeblomst. Du kan op- og nedtone drikken med brus, tonic og isterninger – pynt med en agurkestrimmel og evt. et festligt sugerør for et mere eksklusivt look.

TIP: Ønsker du den med alkohol, kan du tilføre 4cl gin.

Paella med citronaioli

Paella med citronaioli

Mange ynder at servere mad over bål om sommeren – mad i det fri smager bare lidt bedre. Denne fiskeret kan laves både inde og ude ved bål, på gril i store paellapander eller på komfur.

Match retten med en dip af citronaioli, som bl.a. lavet på Rynkeby Økologisk Citronlemonade. Vi ved jo, at syre er en populær følgesvend i fiskeretter, og der er bestemt ingen undtagelse i denne ret. Rynkeby Citronlemonade giver en lækker, syrlig twist til paellaen.

Powerpasta med tranebærsjus

Powerpasta med tranebærsjus

Denne powerpasta har masser af smag og tekstur fra mandolin-snittet fennikel, blød melon, linser og de knasende, ristede græskarkerner og afpyntet med friske urter. Den flotte, mørkerøde Tranebærjuice giver powersalaten en dejlig bittersyrlig marinade, som fuldender smagsoplevelsen sammen med sød melon og lakridsnoter fra fennikel.

Svaret er enkelt...

Det handler om at skabe gode madoplevelser – at give retterne et lille twist. Det kan du gøre med Rynkebys produkter.

Vores produkter er gode smagsgivere i madlavning, fx når det mangler et sødt, surt eller krydret pift.

Hvis ikke du allerede er bekendt med vores opskriftsunivers – så kan du dykke ned i det nu.

Vi har samlet en masse lækre opskrifter, der både er velegnede til mange kuverter i et stort køkken og til små lækre anretninger i mindre køkkener.