Sæt drinks på kortet

16. maj 2019

Sæt drinks på kortet!

– Og skab smagsoplevelser de også vil huske dagen derpå

Lime, citron, tranebær, ananas, æble, tomat og appelsin ... de søde og syrlige smagsnoter hører sig til på et drinkskort. Læs hvad bartender og formand for Den Danske Bartenderforening Zander Lauritzen Hansen siger om vores nye citron- og limejuice – og hent inspiration i Zander Lauritzen Hansens drinksopskrifter.

”Som bartender har du brug for juicer, hvor kvaliteten og smagen er i top. De to nye lime– og citronjuicer er ”spot on”: Smagen af frugterne træder tydeligt frem – og så er de perfekte til at skabe en god syre/sødme-balance i drinken”, siger Zander Hansen Lauritzen og fortsætter;

”På én weekend bruger en standard-størrelse bar nemt 6-7 liter citronjuice, som bartenderne normalt står og presser selv. Nu kan vi bruge juicen direkte – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag – og så er det billigere, end når du presser selv. De her juicer har bartenderbranchen sukket efter længe.”

Både vores citron- og vores limejuice har lav pH-værdi og er ikke fra koncentrat. Hæld dem på flasker og stil dem i din speed rack. Så er du klar til at mixe cocktails, drinks og mocktails.

Danmarksmesterskabet i Klassisk Cocktail 2019

Søndag den 19. maj på Store Kannikestræde 19 i København afholder Den Danske Bartenderforening, som Zander Lauritzen Hansen er formand for, Danmarksmesterskaberne i Klassisk Cocktail 2019: 

”Det er en af branchens største konkurrencer – der er en helt unik stemning, og så kan man selvfølgelig smage på en masse lækre drinks”, fortæller Zander Lauritzen Hansen.

Rynkeby er også med og bidrager til konkurrencen med seks juicer og nektarer. Så kom og oplev hvordan bartenderne bruger vores produkter i Danmarks lækreste drinks. Og når du besøger vores stand, kan du smage de rene juicer og nektarer, som vi har udviklet specielt til drinks.

 

Følg Den Danske Bartender Foreing på Facebook her, eller besøg deres Instagramkonto: @danish_bartender_association.

Prøv Zanders opskrifter ...