12. oktober 2020

Sæt vinterglæde på kantinemenuen

Hvordan synliggør du det gode værtskab i en ny tid? En ting er sikkert. Intet er i år som i andre år. Vi er i en tid, hvor mange kantiner skal vænne sig til nye hygiejnekrav og gentænke serveringer og kostpolitik.

I år handler vintersæsonen om at sprede madglæde på en ny måde, gennem et endnu stærkere værtskab. Et værtskab, der er fuld af omsorg, hvor du kræser for dine gæster, hygger om dem og spreder madglæde med små overraskelser i en kold tid. 

Velkommen til Værtskab og Vinterglæde

Hos Rynkeby vil vi gerne inspirere dig til at skabe vinterglæde i din kantine. Derfor lancerer vi kampagnen Værtskab og Vinterglæde, og vi glæder os til at dele det med dig. 

Glæd dig

I hele vinteren, fra oktober til januar, sender vi dig løbende faglig viden, inspiration og opskrifter til vinterens mærkedage.

Du får bl.a.:

  • Food-faglig e-bog med inspiration til, hvordan du kan styrke din serviceprofil og booste dit værtskab fra oktober til januar.
  • 5 spændende vintermenuer med mad og drikke – lige til at sætte på menuplanen.
  • En liste over årstidens krydderier, som du kan bruge som sansevækkere.
  • Inspiration til, hvordan du gør brug af farvepsykologi i din menuplanlægning.

For at få alt dette kræver det, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Er du ikke allerede tilmeldt, kan du tilmelde dig her.

Værsgo: Opskrift til Halloween

Halloween er lige om hjørnet. Vi har samlet to lækre opskrifter, som du kan servere i din kantine. Overrask dine gæster med en lækker, cremet Orange Halloween græskarsuppe og match med krydret appelsinshake.

Appelsin er et godt syrligt bidrag til den lidt fede græskar, fordi den balancerer. Derfor er græskar og appelsin en perfekt kombination.