12. oktober 2020

Skab vinterglæde på kostplanen

Hvordan synliggør du det gode værtskab i en ny tid? En ting er sikkert. Intet er i år som i andre år. Mange steder har der været lukket ned for pårørende, og besøg er begrænset. Der er brug for omsorg og glæde i hverdagen.

I år handler vintersæsonen om at sprede madglæde på en ny måde, gennem et endnu stærkere værtskab. Et værtskab, der er fuld af omsorg, hvor du kræser for dine patienter og borgere, hygger om dem og spreder madglæde med små overraskelser i en kold tid.

Velkommen til Værtskab og Vinterglæde

Hos Rynkeby vil vi gerne inspirere dig til at skabe vinterglæde. Derfor lancerer vi kampagnen Værtskab og Vinterglæde, og vi glæder os til at dele det med dig.

I hele vinteren, fra oktober til januar, sender vi dig løbende faglig viden, inspiration og opskrifter til vinterens mærkedage.

Du får bl.a.:

  • Food-faglig e-bog med inspiration til, hvordan du kan styrke din serviceprofil og booste dit værtskab fra oktober til januar.
  • 5 spændende vintermenuer med mad og drikke – lige til at sætte på planen.
  • En liste over årstidens krydderier, som du kan bruge som sansevækkere.
  • Inspiration til, hvordan du gør brug af farvepsykologi i din menuplanlægning.

Det kræver bare, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Er du ikke allerede tilmeldt, kan du tilmelde dig her.

Værsgo: Opskrift til Halloween

Halloween er lige om hjørnet. Skal det ikke fejres med en farverig og appetitvækkende menu bestående af Orange Halloween suppe med appelsinmilkshake til?

Appelsin er et godt syrligt bidrag til den lidt fede græskar. Hvis man lider af kvalme, kan det være en god idé med syrlige og friske smagsgivere, fordi syrlige drikke stimulerer spytdannelsen og virker appetitvækkende.

Vores opskrifter er udviklet til normalkost, småtspisende og til modificeret konsistens til dysfasipatienter.