6. maj 2021

Hvordan ”smager” den gode sommer?

Sommeren er på vej. Det kalder på gode oplevelser gennem VærtsSkab & SommerGlæde, som er Rynkebys nye kampagne. Og særligt i år handler det om at skabe gode sommeroplevelser, der kan ramme alle de forskellige typer af kunder og gæster. Nøgleord for sommerens service er velvære og forkælelse for alle! I dette blogindlæg får du 3 tips til, hvordan du kan sætte sommer på menuen!

Tip 1: Menuplanlæg med fokus på sæsonens råvarer

Det er højsæson for frugt, grønt og bær! Du kan fx sætte sommer på menuen med hyldeblomst, rabarber, hindbær, hyben, jordbær og forfriskende citrus. Det er alt sammen råvarer, der er i sæson. Brug dem som smagsætter i både det salte og søde køkken, hvor sødme og syre er en perfekt kombination. TIP: Lav en lækker sommersalat med hyldedressing eller fx en hybentærte.

Tip 2: Skab gode oplevelser gennem “occasions”

Vi har ikke måtte samles længe, men nu går vi lysere tider i møde, hvor der åbnes mere og mere op, og vi begynder at kunne samles igen. I Danmark har vi mange traditioner, højtider og ”occasions”, som vi fejrer og kan samles om. Tip nr. 2 handler om at bruge “occassions” som tema til at forkæle og skabe sommeroplevelser for dine gæster og kunder. Hos Rynkeby inspirerer vi til mange sommer "occasions". Download din sommermenu her! Den indeholder alt fra pinse- til Sct. Hans- og Sensommerforkælelse.

Sommermenu

Tip 3: Hop med på den populære trend indenfor drikkevarer

No/Low trenden er ikke helt ny, men det er en trend i vækst – og den gør sig særdeles gældende i 2021. No/Low trenden handler om sober servering. Flere og flere kunder og gæster fravælger alkohol og vil gerne undgå de kedelige tømmermænd. Så hvorfor ikke servere en lækker sommer-mocktail?

Sommerbonus: HighTea, Signatur Aperol & Nice Cream
Forkæl dine gæster og kunder med disse 3 spændende retter og drinks.

Sommerbonus


1. HighTea

HighTea kan med fordel serveres som en sommerlig brunch i tidsrummet 11-14. Servér den som en ”leg med brunch-genre” – det kan være et brud på den normale serveringsform. Du kan sammensætte en brunch, så retterne kan strække sig hen over frokost, så den fx indeholder brunchelementer, afternoon tea elementer, små frokostretter, tapas og hapsere. Servér fx med TØRST Ice Tea.

Signatur Aperol

2. Signatur Aperol

Lav din egen ”Signatur Aperol” – med eller uden alkohol. Det er en særdeles populær og imødekommende velkomstdrink. Den smager af appelsin og rabarber og har en meget indbydende og sommerlig orange farve.

NiceCream

3. En oplagt sommerdessert

Nice Cream med Hyben – så bliver det ikke mere dansk og sommerligt.
Du kan lave en tjep semifreddo af hybenpuré, kokosmælk og isterninger, der smages til med vanilje og honning.