2. juli 2020

#Spisudeigen – en landsdækkende kampagne til støtte for HoReCa

I samarbejde med en række leverandører til det danske foodservicemarked har vi lanceret en landsdækkende kampagne ved navn Spis Ude Igen. Kampagnen har til formål at få danskerne til at spise ude igen, ved at sætte fokus på den gode spis-ude-oplevelse.

I denne måned sætter vi fokus på familien, som igen skal ud og nyde gode spise- og drikkeoplevelser. Læs med her og få inspiration til den familievenlige frokostmenu.

Læs mere om kampagnen her.

En god drikkeoplevelse er en del af spiseoplevelsen

Et godt måltid mad løftes ved at matche smagen med lækre drikkevarer. Hos Rynkeby har vi den ekspertise det kræver, at udvælge de rigtige råvarer og skabe en fuldendt smagsoplevelse. Det kan vi, fordi vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af kvalitetsdrikkevarer. 

Rynkeby Bag-in-Box saft og juice   

Med en Rynkeby Bag-in-Box dispenserløsning kan du nemt servere frisk og velsmagende saft, lemonade og juice for dine gæster hele dagen. Saft, lemonade eller juice kan tappes direkte i design-glasflasker, som giver dine gæster en indbydende servering.

Læs mere om vores forskellige dispenserløsninger her.

Den familievenlige menu

På den familievenlige frokostmenu kan du sætte en saftig cheeseburger på tavlen med chilimayo, Burger Relish og håndskårne fritter. Perfekt til den sultne far eller den fastfoodelskende teenager. Servér Rynkeby Økologisk Rabarber Lemonade til. Den let lyserøde farve signalerer mildhed, og det er præcis det, der afspejler smagen. Mild og frisk med en herlig fornemmelse af nostalgisk genkendelse. Den milde friskhed fra rabarber passer perfekt til fylden i burgeren. Find opskriften her. 

Rabarber lemonade og burger

Chickenwings er altid et hit. Her med ananas, rød peberglace, grøn bønnesalat og friske krydderurter. Hertil anbefaler vi Rynkeby Økologisk Hyldeblomst Lemonade, som er flot, klar og ren i farven. Det er den højtelskede duft af sommer og velkendte smag af hyldeblomstens bitterfulde sødme, der passer godt til de lette retter. Find opskriften her.

Hyldeblomst lemonade og hotwings

23899 Rynkeby Blog Grafik Ekstra2

Lækre smagsvarianter

Servér skønne økologiske lemonader for dine gæster, når de igen skal spise ude. Se alle smagsvarianterne her.