25. juni 2019

Tapas og små-anretninger

På spansk betyder tapas ”låg” eller ”dække” – og det hedder sig, at ideen om de karakteristiske små ”hapsere” stammer fra de andalusiske bodegaer, hvor man lagde et stykke lufttørret skinke eller en skive pølse over sherryglassene for at undgå, at der skulle falde støv og fluer i glassene.

For os er tapas forbundet med mange små retter, god tid og hygge rundt om et bord, hvor vi deler og smager lidt af det hele.

Så tilbyd dine gæster en flot buffet, der er gennemtænkt i farvespil, smage og teksturer, der giver gæsterne noget at samles om og glædes over.

Invitér til tapas-hygge i kantinen

Der er masser af muligheder, når du sammensætter din tapasmenu: Begynd med en lækker æble-is-te, der prikker på tungen, anret flotte fade med slideres med serranoskinke, vol-au-vent med svamperagu, kanape med røget laks og ferskencreme og mini-chokoladeskaller med jordbærmousse og mynte til dessert.

Sammensæt menuen så retterne fungerer kolde – både i smag og tekstur – og så de præsenterer sig indbydende på buffeten.

Mange tapasretter kan forberedes på forhånd, og så det er nemt at anrette og fylde op – også ved større arrangementer.

Fra rest til tapas

Også når du arbejder med grøn omstilling og hele tiden optimerer for at mindske madspild – er det oplagt at tænke tapas ind i menuen. Brug dine rester på en naturlig måde, når du smagssætter – eller eksperimenter med nye sammensætninger. 

 

Drøm dig til varmere himmelstrøg og find inspirationen til din tapasmenu her ...

Spørg bare ...

  • Anna Katrine Kaas Rasmussen

    Product Manager
    akr@rynkeby.dk
    Tlf: +45 63 62 32 10