Chickenwings med ananas og rød peberglace, grøn bønnesalat og friske krydderurter.

Tilberedning:

 

Bland finthakket chili, hvidløg, farin, olie, salt, peber og 1 dl Rynkeby Ananas Chutney med rød peber sammen til en marinade.

Krydr kyllingevinger med salt og peber og steg dem i et ildfast fad i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min. Tag vingerne ud af ovnen og skru temperaturen op på 250 grader.

Smør marinaden på vingerne, drys sesam på og steg dem i ca. 7-10 min. yderligere.

Bland en dressing af cremefraiche og 3 dl Rynkeby Ananas Chutney med rød peber. Smag til med salt, peber og tabasco.

Blancher bønner i letsaltet vand. Afdryp dem og bland dem med hakket rødløg, salte mandler, cherrytomater og friske krydderurter. Hæld dijonvinaigrette udover.

 

Server chickenwings med chutneydressing, bønnesalat og friske krydderurter.

 

Tip: Prøv også at smøre denne marinade på dine nakkekoteletter, spareribs eller lign.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 7 dl. Rynkeby Ananas Chutney med rød peber
  • 1 stk. Rød chili
  • 4 fed Hvidløg
  • 3 spsk. Brun farin
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 2000g Kyllingevinger(eller lår)
  • 50g Sesamfrø
  • 3 dl. Cremefraiche 18%
  • 1000g Grønne bønner
  • 1 stk. Rødløg
  • 75g Salte mandler
  • 200g Cherrytomater
  • 2 dl. dijonvinaigrette (eller olie/eddike dressing)

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 604,7
  • kcal 144,0

Energifordeling i procent

  • Protein 27%
  • Fedt 47%
  • Kulhydrat 26%