Classic pulled pork sandwich med et twist af mango og friske krydderurter
En innovativ smagsoplevelse, der kombinerer klassisk komfort med eksotiske nuancer!
En innovativ smagsoplevelse, der kombinerer klassisk komfort med eksotiske nuancer!
Rør en rub af brun farin, paprika, friskkværnet peber, salt, cayennepeber og 4 dl Rynkeby Mango Chutney sur/sød.
Smør nakkefileten ind i rub’en og lad den trække i køleskabet natten over.
Langtidssteg nakkefileten ved 110 grader i ca. 12 timer.
Bland en sauce af æbleeddike, ketchup, farin, tabasco, friskkværnet peber og 4 dl Rynkeby Mango Chutney, sur/sød.
Træk kødet fra hinanden med 2 gafler og rør saucen i kødet.
Lun sandwichbrød og fyld dem med coleslaw, pulled pork, 1 dl Rynkeby Mango Chutney, sur/sød og friske krydderurter.
TIP: Prøv også denne pulled pork i en gourmet hotdog.
Til 10 personer
2 kg. Svinekød(nakkefilet)
5 dl. Rynkeby Mango Chutney sur/sød
100g Brun farin
100g paprika
4 spsk. Friskkværnet sort peber
4 spsk. Salt
2 spsk. Cayennepeber
8 spsk. Æbleeddike
8 spsk. Ketchup
4 spsk. Brun farin
1 tsk Tabasco
1 spsk. Friskkværnet peber
10 stk. Sandwichbrød
500 g Coleslaw
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 178
Energifordeling i procent
Protein 27 %
Fedt 38 %
Kulhydrat 35 %