Tilbage til oversigten

Classic pulled pork sandwich med et twist af mango og friske krydderurter

En innovativ smagsoplevelse, der kombinerer klassisk komfort med eksotiske nuancer!

Classic pulled pork sandwich med et twist af mango og friske krydderurter

Tilberedning

Rør en rub af brun farin, paprika, friskkværnet peber, salt, cayennepeber og 4 dl Rynkeby Mango Chutney sur/sød.

Smør nakkefileten ind i rub’en og lad den trække i køleskabet natten over.

Langtidssteg nakkefileten ved 110 grader i ca. 12 timer.

Bland en sauce af æbleeddike, ketchup, farin, tabasco, friskkværnet peber og 4 dl Rynkeby Mango Chutney, sur/sød.

Træk kødet fra hinanden med 2 gafler og rør saucen i kødet.

 

Lun sandwichbrød og fyld dem med coleslaw, pulled pork, 1 dl Rynkeby Mango Chutney, sur/sød og friske krydderurter.

TIP: Prøv også denne pulled pork i en gourmet hotdog.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter