Gourmet hotdog med guacamole, rød salsa, røde jalapenos, forårsløg og friske koriander

Tilberedning:

 

Tilbered pølser på en pande til de er sprøde og gyldne. Lun hotdogbrød i ovnen ved 200 grader i ca. 2-3 min. Læg pølsen i hotdogbrødet og anret gourmet hotdog med guacamole, Rynkeby Rød Salsa, jalapenos, hakkede forårsløg og koriander.

 

Tip: Prøv også med Rynkeby Ananas Chutney med ananas og rød peber

Tip: Prøv med syltede rødløg

Ingredienser

Til 10 personer

  • 10 stk. Hotdogbrød (gerne fuldkorn)
  • 10 stk. Grill pølser
  • 2 dl. Guacamole
  • 2 dl. Rynkeby Tomat relish med timian
  • 20 stk. Jalapenos
  • 3 stk. Forårsløg

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 829,9
  • kcal 197,6

Energifordeling i procent

  • Protein 7%
  • Fedt 82%
  • Kulhydrat 11%