Grøntsags muffin

Lun Rynkeby Grøntsagsjuice en smule og smelt smørret i den. Den skal ikke koge. Pisk sukker og æg luftigt og rør juice/smørblandingen i. Sigt melet gennem en si og bland det med bagepulveret. Mos bananen grundigt med en gaffel. Bland alle ingredienser sammen og rør til en ensartet masse. Fordel dejen i smurte muffnforme og drys med solsikkekerner. Afbag i en forvarmet ovn i 22 min. v. 160 °C.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 3 dl Rynkeby Grøntsagsjuice
  • 200 g Smør
  • 250 g Sukker
  • 4 Æg
  • 5 tsk Bagepulver
  • 350 ml Mel
  • 1 Moden banan
  • 2 dl Solsikkekerner el. andre kerner

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 1328
  • kcal 317

Energifordeling i procent

  • Protein 7,47%
  • Fedt 46%
  • Kulhydrat 45,5%