Kaffemarangs med solbær/hindbærgrød

Pisk æggehvider med sukker og instant kaffe.

Hviderne skal piskes helt seje og blanke. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt den ud til marengsreder på en bageplade med bagepapir. Bag kaffemarengs i ovnen ved
150 grader varmluft i ca. 30 min. De skal være let gyldne.


Fyld kaffemarengs med Rynkeby Økologisk Solbær/ Hindbærgrød og flødeskum. Drys med chokoladespåner.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 6 Æggehvider
  • 375 g Sukker
  • 2 spsk Instant kaffe (espresso)
  • 2 dl Rynkeby Økologisk Solbær/Hindbærgrød
  • 1 dl Piskefløde
  • 50 g Chokoladespåner

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 1204,6
  • kcal 286,8

Energifordeling i procent

  • Protein 3%
  • Fedt 18%
  • Kulhydrat 79%