
Kaffemarangs med solbær/hindbærgrød
Pisk æggehvider med sukker og instant kaffe.
Hviderne skal piskes helt seje og blanke. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt den ud til marengsreder på en bageplade med bagepapir. Bag kaffemarengs i ovnen ved
150 grader varmluft i ca. 30 min. De skal være let gyldne.
Fyld kaffemarengs med Rynkeby Økologisk Solbær/ Hindbærgrød og flødeskum. Drys med chokoladespåner.
Ingredienser
Til 10 personer
- 6 Æggehvider
- 375 g Sukker
- 2 spsk Instant kaffe (espresso)
- 2 dl Rynkeby Økologisk Solbær/Hindbærgrød
- 1 dl Piskefløde
- 50 g Chokoladespåner
Energifordeling pr. 100 g kJ
- kJ 1204,6
- kcal 286,8
Energifordeling i procent
- Protein 3%
- Fedt 18%
- Kulhydrat 79%