Kanape med røget laks og ferskencreme

Skær kanterne af toastbrødet og skær dem i mindre stykker. Kom stykkerne på en bageplade med bagepapir og stænk med olivenolie.
Rist dem til toast melba ved 200 grader i ca. 5 min.

Pisk mascarpone med en el-mixer og bland den derefter med Rynkeby Fersken Relish med Basilikum og hakkede skalotteløg. Smag til med salt og peber.

Kom cremen i en sprøjtepose.

Anret toast melba med mascarponecremen, røget laks, kaviar og friske krydderurter.

 

TIP: Drys med tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster

Ingredienser

Til 10 personer

  • 10 skiver Toastbrød (gerne groft)
  • 1/2 dl Olivenolie
  • 250 g Mascarpone (eller flødeost)
  • 2 dl Rynkeby Fersken Relish med Basilikum
  • 2 Skalotteløg (40 g)
  • 275 g Røget laks
  • 1 ds Kaviar (eller caviart)

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 1045,4
  • kcal 248,9

Energifordeling i procent

  • Protein 16%
  • Fedt 51%
  • Kulhydrat 33%