
Kanape med røget laks og ferskencreme
Skær kanterne af toastbrødet og skær dem i mindre stykker. Kom stykkerne på en bageplade med bagepapir og stænk med olivenolie.
Rist dem til toast melba ved 200 grader i ca. 5 min.
Pisk mascarpone med en el-mixer og bland den derefter med Rynkeby Fersken Relish med Basilikum og hakkede skalotteløg. Smag til med salt og peber.
Kom cremen i en sprøjtepose.
Anret toast melba med mascarponecremen, røget laks, kaviar og friske krydderurter.
TIP: Drys med tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster
Ingredienser
Til 10 personer
- 10 skiver Toastbrød (gerne groft)
- 1/2 dl Olivenolie
- 250 g Mascarpone (eller flødeost)
- 2 dl Rynkeby Fersken Relish med Basilikum
- 2 Skalotteløg (40 g)
- 275 g Røget laks
- 1 ds Kaviar (eller caviart)
Energifordeling pr. 100 g kJ
- kJ 1045,4
- kcal 248,9
Energifordeling i procent
- Protein 16%
- Fedt 51%
- Kulhydrat 33%