Kold Julegløgg

Rynkeby Økologisk Rød Blandet Saft kommes i en gryde sammen med hel stjerneanis, hele nelliker og hele kardemommekapsler. Det varmes op, så krydderierne får lov at frigive aromaerne.

Køles ned – gerne natten over – og sigtes først lige inden servering. Kan op- og nedjusteres med vand, afhængig af smagsønske.

Tip:
Denne kan nemt laves til en energitæt juledessert, ved at jævne saften til en saftsuppe, der kan toppes med prikker af flødeskum.

Sammen med en kirsebærdessert med hjertevafler og hvide chokolade til decembers julemiddage, er den kolde julegløgg helt perfekt

Ingredienser

Til 10 personer

  • 1 ltr. Rynkeby Økologisk Rød Blandet Saft
  • 2 stk. Hele stjerneanis
  • 5 stk. Hele nelliker
  • 5 stk. Kardemommekapsler

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kcal 198

Energifordeling i procent

  • Protein 0%
  • Fedt 0%
  • Kulhydrat 100%