Krydrede grillspyd med tortilla, mango chutney og grøn salat

Tilberedning:

 

Rør kød med 1½ spsk. salt. Kom hakkede løg, 2 dl Rynkeby Mango Chutney hot, æg, mel, friskkværnet peber og persille i.

Rør det sammen til fars. Kom farsen på køl i 1-2 timer. Rul farsen til pølser og træk dem på træspyd. Læg dem på bageplade med bagepapir og steg eller grill dem i ovnen ved høj varme. (Pensl dem evt. med soya eller olivenolie.)

Lun tortilla ved 200 grader i ca. 2 min.

Skyl salaten og vend den med halve cherrytomater, hakket rødløg, friske krydderurter og cremefraichedressing.

 

Server grillspyd med tortilla, Rynkeby Mango Chutney, hot, sataydressing og salat.

 

Tip: Brug farsen til frikadeller eller til boller i karry

Ingredienser

Til 10 personer

  • 1500g Kalv og flæsk
  • 2 stk. Løg
  • 7 dl. Rynkeby mango chutney, hot
  • 2 stk. Æg
  • 1 dl. Hvedemel
  • 1 spsk. Friskkværnet peber
  • 2 spsk. Hakket persille
  • 20 stk. Træspyd
  • 10 stk. Tortilla(gerne fuldkorn)
  • 5 dl. Sataydressing
  • 4 stk. Hjertesalat
  • 20 stk. Cherrytomater
  • 1 stk. Rødløg
  • 3 dl. Cremefraichedressing

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 625,4
  • kcal 148,9

Energifordeling i procent

  • Protein 21%
  • Fedt 50%
  • Kulhydrat 29%