Kyllingesuppe med fine grøntsager

Sauter hakkede løg og hvidløg i olivenolie i en suppegryde.
Klargør kyllingen og kom den i. Fyld vand op så det netop dækker kyllingen.
Kom porrer, stykker af knoldselleri og persillerødder i som suppegrønt.
Lad suppen simre i ca. 60 min. under låg.

Tag kyllingen op og kassér grøntsagerne.
Tilsæt Rynkeby Ananas/Rødpeber Relish, Limesaft, Rynkeby Chutney Sur Sød til suppen og lad den simre i yderligere 5
min. Smag til med salt og peber.

Skær kyllingen i mundrette bidder. Kom kyllingestykker, spinat, bønnespirer og forårsløg i suppen.
Server kyllingesuppe med knuste rugbrødschips og friske krydderurter.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 1 hel kylling
  • 3 spsk Olivenolie
  • 2 stk Løg
  • 6 fed Hvidløg
  • 2 stk Porrer (400 g)
  • 1/4 stk Knoldselleri (300 g)
  • 2 stk Persillerødder (200 g)
  • 3 dl Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber
  • 2 spsk Limejuice
  • 1 dl Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød
  • 200 g Frisk spinat
  • 150 g Bønnespirer
  • 3 stk Forårsløg
  • 100 g Rugbrødschips (eller croutoner)

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 545,1
  • kcal 129,8

Energifordeling i procent

  • Protein 25%
  • Fedt 43%
  • Kulhydrat 32%