
Nøddebunde med mangohindbærcreme
Bland æggehvider og sukker og pisk hviderne stive. Blend hasselnødderne groft.
Vend de blendede hasselnødder i de stive æggehvider. Kom massen i en sprøjtepose.
Sprøjt små bunde ud på en bageplade med bagepapir og bag nøddebunde i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min.
Rør flødeost med Rynkeby Hindbær Marmelade og Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød.
Anret nøddebunde med mangohindbærcreme, friske hindbær, vaniljedrys og mynte.
TIP: Prøv også at røre mangohindbærcremen med pisket flødeskum.
Ingredienser
Til 10 personer
- 6 Æggevider
- 190 g Sukker
- 150 g Hasselnødder
- 400 g Flødeost
- 1 dl Rynkeby Hindbær Marmelade
- 1 dl Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød
Energifordeling pr. 100 g kJ
- kJ 1296,8
- kcal 308,8
Energifordeling i procent
- Protein 9%
- Fedt 39%
- Kulhydrat 52%