Nøddebunde med mangohindbærcreme

Bland æggehvider og sukker og pisk hviderne stive. Blend hasselnødderne groft.

Vend de blendede hasselnødder i de stive æggehvider. Kom massen i en sprøjtepose.

Sprøjt små bunde ud på en bageplade med bagepapir og bag nøddebunde i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min.

Rør flødeost med Rynkeby Hindbær Marmelade og Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød.

Anret nøddebunde med mangohindbærcreme, friske hindbær, vaniljedrys og mynte. 

 

TIP:  Prøv også at røre mangohindbærcremen med pisket flødeskum.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 6 Æggevider
  • 190 g Sukker
  • 150 g Hasselnødder
  • 400 g Flødeost
  • 1 dl Rynkeby Hindbær Marmelade
  • 1 dl Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 1296,8
  • kcal 308,8

Energifordeling i procent

  • Protein 9%
  • Fedt 39%
  • Kulhydrat 52%