Orange Græskarsuppe

Skær grøntsagerne i mindre stykker.

Bag græskar, gulerødder, søde kartofler, løg, orange peberfrugt, stødt gurkemeje, stødt ingefær og rapsolie mørt i ovnen, gerne i et par timer ved ca. 150 grader.
Findel grøntsagerne med Rynkeby Appelsinjuice, bouillon og kokosmælk til en cremet suppe.
Smag til, varm suppen op og juster konsistensen.

Skær grøntsagerne i mindre stykker.

Bag græskar, gulerødder, søde kartofler, løg, orange peberfrugt, stødt gurkemeje, stødt ingefær og rapsolie mørt i ovnen, gerne i et par timer ved ca. 150 grader.
Findel grøntsagerne med Rynkeby Appelsinjuice, bouillon og kokosmælk til en cremet suppe.
Smag til, varm suppen op og juster konsistensen.

Portionsanret suppen med Rynkeby Fersken Relish med Basilikum på toppen.

Portionsanret suppen med Rynkeby Fersken Relish med Basilikum på toppen.

 

Græskarsuppen matches perfekt med en syrlig Appelsin-Milkshake 

Ingredienser

10 personer

  • 500 g Hokkaidogræskar eller butternut squash i tern
  • 300 g Søde kartofler
  • 300 g Løg
  • 200 g Orange peberfrugt
  • 2 tsk Stødt gurkemeje
  • 2 tsk Stødt ingefær
  • 50 g Rapsolie
  • 300 ml Rynkeby Appelsinjuice
  • 300 ml Kokusmælk
  • 300 ml Grøntsagsbouillon
  • 300 g Rynkeby Fersken Relish med Basilikum

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 77,3kJ

Energifordeling i procent

  • Protein 1,2g%
  • Fedt 4,04g%
  • Kulhydrat 8,6g%