Orange Halloween-suppe

Skær grøntsagerne i mindre stykker. 

Bag græskar, gulerødder, sweet potato, løg, orange peberfrugt, stødt gurkemeje, stødt ingefær og rapsolie mørt i ovnen, gerne i et par timer ved ca. 150 grader. 

Findel grøntsagerne med Rynkeby Appelsinjuice, bouillon og kokosmælk til en cremet suppe.

Smag til, varm suppen op og juster konsistensen. 

Portionsanret suppen med Rynkeby Fersken Relish med basilikum på toppen. 

Ingredienser

Til 10 personer

  • 500 g Hokkaido græskar eller butternut squash i tern
  • 300 g Sweet potato
  • 500 g Gulerødder
  • 300 g Løg
  • 200 g Orange peberfrugt
  • 2 tsk. Stødt gurkemeje
  • 2 tsk. Stødt ingefær
  • 50 g Rapsolie
  • 300 g Rynkeby Appelsinjuice
  • 300 g Kokosmælk
  • 300 g Grøntsagsbouillon
  • 300 g Rynkeby Fersken relish med basilikum

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kcal 77,3

Energifordeling i procent

  • Protein 1,2%
  • Fedt 4,04%
  • Kulhydrat 8,6%