Rødmarineret Vintersalat

Rødløg svitses let i en gryde, herpå hældes Rynkeby Økologisk Sød Rød Blandet Saft og hvid eddike. Tilføj sukker og lad det koge ind i ca. 10 minutter. Smag til med friskkværnet peber og lidt salt.

Kikærter og cashewnødder ristes i lidt olie.

Vend det snittede grønkål og spidskål sammen og anret med syltede rødløg.
Kom små dryp af Rynkeby Ribs Gelé på salaten, og top med de ristede kikærter og cashewnødder.

 

Suppler med et januar-shot med ingefær

Ingredienser

10 Personer

  • 500 g Grønkål, snittet
  • 500 g Rød spidskål, snittet
  • 300 g Kikærter, udblødte
  • 300 g Rødløg i både
  • 250 ml. Rynkeby Økologisk Sød Rød Blandet Saft
  • 100 g Hvid eddike
  • 50 g Sukker
  • 1 tsk. Friskkværnet peber
  • 1 tsk. Salt
  • 100 g Rapsolie
  • 100 g Rynkeby Ribs Gelé
  • 150 g cashewnødder

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kcal 155

Energifordeling i procent

  • Protein 11%
  • Fedt 45%
  • Kulhydrat 44%