Smørrebrød med sprængt oksebryst, mango chutney, syltede rødløg og karse

Tilberedning:

 

Smør rugbrød med smør og læg salat, oksebryst, Rynkeby Chutney sur/sød, peberrodssalat, rødløg og karse på.

 

Tip: Prøv også med Rynkeby Mango Chutney hot.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 10 stk. Rugbrød
  • 50g Smør
  • 10. stk. Blade krølsalat
  • 300g Sprængt oksebryst(Rullepølse eller røget laks)
  • 2 dl. Rynkeby Mango Chutney sur/sød
  • 1 dl. Peberrodssalat
  • 1 stk. Rødløg(eller syltede rødløg)

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 879,9
  • kcal 208,8

Energifordeling i procent

  • Protein 14%
  • Fedt 33%
  • Kulhydrat 53%