Spareribs med syrlig kålsalat, grillede majs og fersken basilikum relish

Tilberedning:

 

Tilbered spareribs efter anvisning på pakken.

Rør fiskesauce, limesaft, olivenolie og sukker sammen. Snit kål og løg fint og skær gulerødder i tynde strimler.

Vend kål, løg, gulerødder, hasselnødder og mynte sammen med dressingen og smag til med salt og peber.

Grill majs i ca. 15-20 min. med skræl på. (eller kog dem først og grill dem i hele eller mindre stykker på en grillpande.)

 

Server spareribs med syrlig kålsalat, grillede majs og Rynkeby Fersken basilikum relish.

 

Tip: Prøv også at lave egne spareribs fra bunden og brug Rynkeby Fersken basilikum relish som en del af marinaden.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 10 stk Spareribs
  • 1/2 dl. Fiskesauce
  • 4 stk. Lime - saft herfra
  • 2 spsk. Sukker
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 1 stk. Spidskål
  • 2 stk. Rødløg
  • 3 stk. Gulerødder
  • 1 dl. Hakkede hasselnødder(eller ristede sesamfræ)
  • 2 spsk. Frisk mynte eller persille
  • 10 stk. Friske majs(eller 500g dåsemajs)
  • 1 ltr. Rynkeby Fersken basilikum relish

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 702,5
  • kcal 167,3

Energifordeling i procent

  • Protein 15%
  • Fedt 54%
  • Kulhydrat 31%