Vegetar One Pot

Rist krydderierne i lidt olie, så de frigiver smagen, kom flækærter, rodfrugter og svampe ved. Tilsæt bouillon og Rynkeby Tomat Relish med Timian og lad det koge sammen i ca. 40 minutter til flækærterne er møre. Vend spinaten i, og lad den falde sammen.

Portionsanret og servér med konsistensvenligt tilbehør af Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød, Rynkeby Burger Relish, Rynkeby Tomat Relish med Timian og cremefraiche.

Sammen med en Aromatisk Æble-brus er retten her helt perfekt.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 500 g Gule eller grønne flækærter
  • 1000 g Blandede rodfrugter i grove tern
  • 300 g Løg i grove tern
  • 40 g Hvidløgsolie
  • 300 g Svampe efter eget valg
  • 2 g Spidskommen
  • 6 stk. Kardemommekapsler
  • 700 ml. Grøntsagsbouillon
  • 500 g Rynkeby Tomat relish med timian
  • 150 g Spinat
  • 300 g Rynkeby Mango Chutney sur/sød
  • 300 g Rynkeby Burger Relish
  • 1 spsk. Drænet creme fraiche 38% med rapsolie-swirl, hvis retten skal energitættes pr. person
  • Evt. Drys af sorte chiafrø

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kcal 120

Energifordeling i procent

  • Protein 13%
  • Fedt 21%
  • Kulhydrat 66%