Velkommen til Værtskab og Vinterglæde

Intet i år er som i andre år. Det kan være svært at synliggøre det gode værtskab, når der mange steder har været lukket ned. Derfor handler vintersæsonen i år om at sprede madglæde på en ny måde, gennem et endnu stærkere værtskab. Et værtskab, der er fuld af omsorg, hygge og madglæde med små overraskelser i en kold tid.

Hos Rynkeby vil vi gerne inspirere dig, der arbejder professionelt med mad, til at skabe vinterglæde i dit køkken. Derfor har vi lanceret kampagnen Værtskab og Vinterglæde.

Få vores fødevarefaglige e-bøger, som er fulde af inspiration til at styrke din serviceprofil og booste dit værtskab i hele vintersæsonen fra oktober til februar.

Giv dine gæster en oplevelse lidt udover det sædvanlige

Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev, får du udover e-bogen løbende gennem hele vinteren faglig viden, inspiration og must-have opskrifter til vinterens mærkedage.

Rynkeby Vinterkampagne Oktober Some Kantine Alle Retter 960X960
Halloween-menu: Orange suppe og Appelsinmilkshake
Danmark Spiser Sammen: Vegetar One Pot og Aromatisk Æblebrus
Mortens Aften-menu: Æble/tyttebær and og efterårscocktail med timiansirup
Julet kirsebærdessert med kold æbleglögg
Fornuftig januar-menu: Rødmarineret vintersalat og januarshot med gnavegrønt