Rynkeby Foodservice var fra starten af en rigtig god idé

1934

Inger Rasmussen tager et endagskursus i mostfremstilling for at udnytte de mange nedfaldsæbler i familiens have. Sammen med datteren Dagmar gør hun i årene derefter Rynkeby til en egentlig forretning.

1938

Efter en særbestilling til et lokalt jagtselskab ender noget af Ingers most hos en københavnsk vinhandler. Han bliver så begejstret for smagen, at han begynder at forhandle Ingers most fra Rynkeby.

1951

Efter at have været væk fra Rynkeby en årrække vender Dagmar hjem for at hjælpe sin mor i mosteriet i de travle sommermåneder. Det ender med, at hun bliver og overtager mosteriet i 1953.

1957

Et af Dagmars første nye tiltag er produktion af solbærsaft. Det bliver en god forretning for Rynkeby, som blandt andet begynder at eksportere saft til England.

1968

I 1968 får Rynkebys altoverskyggende drivkraft Dagmar Andreasen endnu mere at se til, da hun bliver valgt ind i Folketinget for Radikale Venstre. Her sidder hun frem til 1975.

1975

I løbet af 70erne tidobles omsætningen i Rynkeby, og der er konstant fokus på at modernisere produktionen og udvide med nye produkter – stadig baseret på naturlige råvarer; frugt, bær og grønt.

1988

Rynkeby er under Dagmars ledelse vokset fra at være et lille hobbymosteri til en af Danmarks største fødevarevirksomheder. I 1988 sælger hun Rynkeby til sin mangeårige samarbejdspartner, Carlsberg.

1998

Carlsberg ønsker ikke længere at satse på saft og juice og sælger Rynkeby til samarbejdspartneren MD Foods (i dag Arla). Det meste af produktionen foregår stadig i Rynkeby.

2002

Det første Team Rynkeby med 11 medarbejdere på cykel og en enkelt hjælper i bil cykler til Paris for velgørenhed. De indsamler kr. 38.000,- til børnekræftafdelingen på Odense Universitetshospital.

2003

Efter næsten 70 år lukkes fabrikken i Rynkeby, og produktionen flyttes til Ringe, hvor der er mulighed for at modernisere og udvide en tidligere margarinefabrik ejet af MD Foods.

2016

Rynkeby bliver solgt til den familieejede tyske virksomhed Eckes-Granini Group. Rynkeby producerer stadig alt i Danmark og koncentrerer sig om at levere kvalitetsprodukter til det nationale marked.