Vi er professionelle, ligesom dig

Rynkeby Foodservice er ikke bare en leverandør, men en dedikeret samarbejdspartner for alle, der arbejder professionelt med mad. Vi udvikler hele tiden nye produkter og løsninger, der kan hjælpe og inspirere i køkkener, bag barer og ude blandt gæster over hele Danmark.

Hos Rynkeby Foodservice får du:

  • Dansk produktion med kvalitetssikring i henhold til FSSC 22000-certificering
  • Professionel rådgivning og vejledning fra fagfolk til fagfolk
  • En stærk organisation med kundeservice i topklasse
  • Garanti for leveringssikkerhed og kvalitetssikring

Der er styr på kvalitet og sikkerhed

Rynkeby er certificeret i henhold til FSSC 22000, en standard anerkendt af Global Food Safety Initiative, som sikrer kvaliteten og stiller strenge krav til producenter og andre underleverandører.

Læs mere

Rynkeby er Danmarks største producent af frugt- og grøntbaserede drikke. Med størrelse følger også et ansvar for at kunne styre råvarer, forsyning, hygiejne, produktion og distribution.

Før råvarerne når frem til fabrikken i Ringe, er de underlagt strenge krav til kvalitet og fødevaresikkerhed. Derudover stiller vi en række etiske krav til vore underleverandører via Code of Conduct, hvor leverandørerne skriver under på, at de overholder de internationale rettigheder vedrørende eksempelvis børnearbejde og overholder de internationale regler for miljø- og arbejdsforhold.

Når vi får råvarerne inden for dørene i produktionen, og frem til det færdige produkt bliver sendt ud af porten, gennemgår de løbende grundig kontrol og kvalitetssikring på fysiske og mikrobiologiske parametre. Men næsten vigtigst af alt, så har vi et team af uddannede medarbejdere, som står for den afgørende sensoriske kontrol af produkterne.

Med andre ord: Intet forlader Rynkeby uden vi har gennemtjekket det. Det er din garanti for kvalitet og velsmag.

Vidste du? For mange æbler blev startskuddet for hele Rynkeby

Læs mere

1934 var et godt æbleår, og det irriterede Inger Rasmussen grænseløst, at hun ikke kunne nå at bruge alle æblerne til æblegrød, æbleflæsk og æblesuppe inden de blev dårlige. Derfor tog hun et éndagskursus i mostfremstilling.