Tilbage til oversigten

Sæt fokus på lette serveringer

Fornuftig Januar

Sundhed er i fokus som aldrig før – og særligt i januar. Godt værtskab handler også om at gøre noget godt for andre. I december har vi spist tung og fed mad. Derfor kan det være en god idé at fokusere på lette serveringer. Vi kalder det fornuftig januar.

Inspiration til Januar-menuen

I dette blogindlæg få du inspiration til Januar-menuen – fyldt med grønne proteiner, der giver velsmag. Menuen er lækker, nærende og serveres med et forfriskende glas ingefærshot.es på presset rødbede, selleri og æblejuice smagt til med hyldesaft og tilføjet en myntestilk.

Her er vores bud på Januar-menuen: Rødmarineret vintersalat serveret med Januar-Shot med gnavegrønt.

Januar-Shot med gnavegrønt

Rynkeby Ingefærshot anrettes med gnavegrønt af gulerodsstav, rødbedestav og blegselleristav.

TIP: Skyd morgenen i gang med en kvik-starter Greenie med ingefær: Spinat, banan og Rynkeby Ingefærshot blendes med æblejuice og tilføres evt. et par superbær.

Få hele opskriften her

Rødmarineret Vintersalat

Vores opskrift på Rødmarineret Vintersalat er perfekt i den kolde vintertid, fordi den indeholder kål. Kål giver en lang mæthedseffekt og er en god kilde til kostfibre og vitamin C.
Kilde: Ole G. Mouritsen, dansk professor ved Københavns Universitet.

Rødmarineret Vintersalat består af snittet grønkål, rød spidskål, kikærter, saftsyltede rødløg og cashewnødder.

TIP: Salaten kan proteindrysses med ”grillede” kikærter og cashew- nødder. Det giver mere mæthed.

Se hele opskriften her

Flere nyheder