Rødmarineret Vintersalat
Rødmarineret Vintersalat er en farverig og smagfuld salat, der kombinerer vinterens bedste råvarer med en lækker rød marinade.
Rødmarineret Vintersalat er en farverig og smagfuld salat, der kombinerer vinterens bedste råvarer med en lækker rød marinade.
Rødløg svitses let i en gryde, herpå hældes Rynkeby Økologisk Sød Rød Blandet Saft og hvid eddike. Tilføj sukker og lad det koge ind i ca. 10 minutter. Smag til med friskkværnet peber og lidt salt.
Kikærter og cashewnødder ristes i lidt olie.
Vend det snittede grønkål og spidskål sammen og anret med syltede rødløg.
Kom små dryp af Rynkeby Ribs Gelé på salaten, og top med de ristede kikærter og cashewnødder.
Suppler med et januar-shot med ingefær
Til 10 personer
500 g Grønkål, snittet
500 g Rød spidskål, snittet
300 g Kikærter, udblødte
300 g Rødløg i både
250 ml. Rynkeby Økologisk Sød Rød Blandet Saft
100 g Hvid eddike
50 g Sukker
1 tsk. Friskkværnet peber
1 tsk. Salt
100 g Rapsolie
100 g Rynkeby Ribs Gelé
150 g cashewnødder
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 155
Energifordeling i procent
Protein 11%
Fedt 45%
Kulhydrat 44%