Tilbage til oversigten

Rødmarineret Vintersalat

Rødmarineret Vintersalat er en farverig og smagfuld salat, der kombinerer vinterens bedste råvarer med en lækker rød marinade.

Tilberedning

Rødløg svitses let i en gryde, herpå hældes Rynkeby Økologisk Sød Rød Blandet Saft og hvid eddike. Tilføj sukker og lad det koge ind i ca. 10 minutter. Smag til med friskkværnet peber og lidt salt.

Kikærter og cashewnødder ristes i lidt olie.

Vend det snittede grønkål og spidskål sammen og anret med syltede rødløg.
Kom små dryp af Rynkeby Ribs Gelé på salaten, og top med de ristede kikærter og cashewnødder.

Suppler med et januar-shot med ingefær


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter