
Nice Cream med Hyben
– så bliver det ikke mere dansk og sommerligt
Pisk fløden cremet med sukker og vend den med stiftpiskede æggehvider og hybenpuré.
Smag til med honning og vanilje og sæt massen på frost, 2-4 timer.
Serveres evt med friske hyben eller Rynkeby Hybenpuré.
Du kan lave en tjep semifreddo af Rynkeby Hybenpuré, kokosmælk og isterninger, der smages til med
vanilje og honning.
Kom evt. lidt hybenroseblade eller friske hyben på toppen.
Ingredienser
Til 10 personer
- 400 g. Rynkeby Hybenpuré
- 8 stk. Pasteuriserede æggehvider
- 1 L. Piskefløde eller kokosmælk
- 200 g. Sukker
- Evt. Honning og vanilje
Energifordeling pr. 100 g kJ
- kcal 284
Energifordeling i procent
- Protein 2,3%
- Fedt 72,5%
- Kulhydrat 25,2 %