Nice Cream med Hyben
En sund og lækker is lavet på naturlige ingredienser og tilsat den unikke smag af hyben.
En sund og lækker is lavet på naturlige ingredienser og tilsat den unikke smag af hyben.
Pisk fløden cremet med sukker og vend den med stiftpiskede æggehvider og hybenpuré.
Smag til med honning og vanilje og sæt massen på frost, 2-4 timer.
Serveres evt med friske hyben eller Rynkeby Hybenpuré.
Du kan lave en tjep semifreddo af Rynkeby Hybenpuré, kokosmælk og isterninger, der smages til med vanilje og honning.
Kom evt. lidt hybenroseblade eller friske hyben på toppen.
Til 10 personer
400 g. Rynkeby Hybenpuré
8 stk. Pasteuriserede æggehvider
1 L. Piskefløde eller kokosmælk
200 g. Sukker
Evt. Honning og vanilje
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 284
Energifordeling i procent
Protein 2%
Fedt 73%
Kulhydrat 25%