Mango Lassi

Rynkeby Mango Smoothie vendes med yoghurt naturel, og smages til med kardemommesukker.

Kardemommesukker laves ved at vende stødt kardemomme med rørsukker.

Alle ingredienser blendes sammen og smages til med en anelse salt. Serveres med knust is og skåret mango.

Skal den være iskold kan den tilføjes isterninger, må den gerne være mere sjælevarmende, kan glasset toppes med brændt marengs, som den drikkes igennem!

Ingredienser

Til 1 person

  • 3 dl. Rynkeby Mango Smoothie
  • 1 dl. Yoghurt neutral
  • 5 g. Rørsukker
  • 1 stk. Knivspids stødt kardemomme
  • 1 tsk. Salt

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kcal 56,5

Energifordeling i procent

  • Protein 10,0%
  • Fedt 7,4%
  • Kulhydrat 82,6 %