Butterchicken med Mangolassi

Bland alle krydderier, Rynkeby Tomat/timian relish og kokosmælk sammen. Hæld blandingen over kyllingestykkerne. Lad kyllingen trække i min. 30 minutter på køl – og meget gerne længere tid.

Sautér løgene til de bliver bløde og blanke. Tilsæt kylling, og ingefær samt vand som koges sammen i max 40 minutter. Serveres med tilbehør af Rynkeby Mangochutney, naanbrød og en mango lassi på siden.

Se opskriften på en Mango Lassi (rynkeby.dk) her.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 1000 g Kylling
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 4 stk. Løg
  • 3 spsk. Smør
  • 1 stk. Ingefær
  • 3 stk. Hvidløg
  • 3 tsk. Revet, frisk gurkemeje eller 2 tsk. stødt gurkemeje
  • 1 tsk. cayennepeber
  • 1 tsk. Stødt koriander
  • 2 tsk. Knust spidskommen
  • 5 stk. Knuste kardemommekapsler
  • 3 tsk. Garam masala
  • 500 g Rynkeby Tomat/Timian relish
  • 3 dl. Kokosmælk
  • 3 dl. Vand

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kcal 138

Energifordeling i procent

  • Protein 24,4 %
  • Fedt 47,8%
  • Kulhydrat 27,8%