Butterchicken med Mango Lassi
Krydret Butter chicken og forfriskende Mango Lassi – en smagsoplevelse, der forener det bedste fra det indiske køkken med en eksotisk twist.
Krydret Butter chicken og forfriskende Mango Lassi – en smagsoplevelse, der forener det bedste fra det indiske køkken med en eksotisk twist.
Bland alle krydderier, Rynkeby Tomat/timian relish og kokosmælk sammen. Hæld blandingen over kyllingestykkerne. Lad kyllingen trække i min. 30 minutter på køl – og meget gerne længere tid.
Sautér løgene til de bliver bløde og blanke. Tilsæt kylling, og ingefær samt vand som koges sammen i max 40 minutter. Serveres med tilbehør af Rynkeby Mangochutney, naanbrød og en mango lassi på siden.
Se opskriften på en Mango Lassi her.
Til 10 personer
1000 g Kylling
3 spsk. Olivenolie
4 stk. Løg
3 spsk. Smør
1 stk. Ingefær
3 stk. Hvidløg
3 tsk. Revet, frisk gurkemeje eller 2 tsk. stødt gurkemeje
1 tsk. cayennepeber
1 tsk. Stødt koriander
2 tsk. Knust spidskommen
5 stk. Knuste kardemommekapsler
3 tsk. Garam masala
500 g Rynkeby Tomat/Timian relish
3 dl. Kokosmælk
3 dl. Vand
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 138
Energifordeling i procent
Protein 24%
Fedt 48%
Kulhydrat 28%