
Butterchicken med Mangolassi
Bland alle krydderier, Rynkeby Tomat/timian relish og kokosmælk sammen. Hæld blandingen over kyllingestykkerne. Lad kyllingen trække i min. 30 minutter på køl – og meget gerne længere tid.
Sautér løgene til de bliver bløde og blanke. Tilsæt kylling, og ingefær samt vand som koges sammen i max 40 minutter. Serveres med tilbehør af Rynkeby Mangochutney, naanbrød og en mango lassi på siden.
Se opskriften på en Mango Lassi (rynkeby.dk) her.
Ingredienser
Til 10 personer
- 1000 g Kylling
- 3 spsk. Olivenolie
- 4 stk. Løg
- 3 spsk. Smør
- 1 stk. Ingefær
- 3 stk. Hvidløg
- 3 tsk. Revet, frisk gurkemeje eller 2 tsk. stødt gurkemeje
- 1 tsk. cayennepeber
- 1 tsk. Stødt koriander
- 2 tsk. Knust spidskommen
- 5 stk. Knuste kardemommekapsler
- 3 tsk. Garam masala
- 500 g Rynkeby Tomat/Timian relish
- 3 dl. Kokosmælk
- 3 dl. Vand
Energifordeling pr. 100 g kJ
- kcal 138
Energifordeling i procent
- Protein 24,4 %
- Fedt 47,8%
- Kulhydrat 27,8%