Ferskenkylling i fad med grøntsager og svampe
Ferskenkylling i fad med grøntsager og svampe, krydret med urter og serveret i en cremet sauce. En ægte smagsoplevelse!
Ferskenkylling i fad med grøntsager og svampe, krydret med urter og serveret i en cremet sauce. En ægte smagsoplevelse!
Læg kyllingestykkerne i en gastrobakke sammen med fennikel, squash, gulerødder, svampe og blegselleri i tern.
Bland kylling og grøntsager med Rynkeby Fersken Relish med Basilikum, Rynkeby Æblejuice og fløde. Krydr med salt og peber.
Steg stykkerne af ferskenkylling sammen med grøntsager i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 50 min.
Kog risene og jævn saucen med majsstivelse, hvis det ønskes.
Server ferskenkyllingen med grøntsager, svampe, grønne druer, fuldkornsris, friske krydderurter og grøn salat.
Til 10 personer
2000 g Kyllingestykker
2 Løg (250g)
2 Fennikel (600g)
2 Squash (600g)
3 Gulerødder (300g)
300 g Blegselleri
400 g Blandede svampe
4 dl Rynkeby Fersken Relish med Basilikum
4 dl Rynkeby Æblejuice
2,5 dl Piskefløde
600 g Fuldkornsis
200 g Grønne druer
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 130
Energifordeling i procent
Protein 20 %
Fedt 30 %
Kulhydrat 50 %