Tilbage til oversigten

Ferskenkylling i fad med grøntsager og svampe

Ferskenkylling i fad med grøntsager og svampe, krydret med urter og serveret i en cremet sauce. En ægte smagsoplevelse!

Ferskenkylling i fad med grøntsager og svampe

Tilberedning

Læg kyllingestykkerne i en gastrobakke sammen med fennikel, squash, gulerødder, svampe og blegselleri i tern.

Bland kylling og grøntsager med Rynkeby Fersken Relish med Basilikum, Rynkeby Æblejuice og fløde. Krydr med salt og peber.

Steg stykkerne af ferskenkylling sammen med grøntsager i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 50 min.

Kog risene og jævn saucen med majsstivelse, hvis det ønskes.

Server ferskenkyllingen med grøntsager, svampe, grønne druer, fuldkornsris, friske krydderurter og grøn salat.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter