Tilbage til oversigten

Fiskelasagne med squash, lilla spidskål og spinat

Fiskelasagne med squash, lilla spidskål og spinat for en sund og lækker middag. Perfekt til fiskeelskere!

Fiskelasagne med squash, lilla spidskål og spinat

Tilberedning

Snit squash i tynde strimler og læg dem i bunden af en smurt gastrobakke. Krydr med salt og peber. Dæk squashen til med et lag af Rynkeby Tomat Relish med Timian og mornaysauce.

Det næste lag består af spidskål. Skær stokken af kålet og placer bladene i gastrobakken. Dernæst spredes et lag Rynkeby Tomat Relish med Timian og mornaysauce på. Kom et lag af laks og spinat på og krydr med salt, peber og limejuice.

Slut af med et lag spidskål og mornaysauce. Bag fiskelasagnen i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.

Tag den ud og kom gratineringsost på. Sæt den tilbage i ovnen, lad den gratinere i ca. 15 min.

Server fiskelasagnen med grøn salat og lækkert brød.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter