Fiskelasagne med squash, lilla spidskål og spinat
Fiskelasagne med squash, lilla spidskål og spinat for en sund og lækker middag. Perfekt til fiskeelskere!
Fiskelasagne med squash, lilla spidskål og spinat for en sund og lækker middag. Perfekt til fiskeelskere!
Snit squash i tynde strimler og læg dem i bunden af en smurt gastrobakke. Krydr med salt og peber. Dæk squashen til med et lag af Rynkeby Tomat Relish med Timian og mornaysauce.
Det næste lag består af spidskål. Skær stokken af kålet og placer bladene i gastrobakken. Dernæst spredes et lag Rynkeby Tomat Relish med Timian og mornaysauce på. Kom et lag af laks og spinat på og krydr med salt, peber og limejuice.
Slut af med et lag spidskål og mornaysauce. Bag fiskelasagnen i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
Tag den ud og kom gratineringsost på. Sæt den tilbage i ovnen, lad den gratinere i ca. 15 min.
Server fiskelasagnen med grøn salat og lækkert brød.
Til 10 personer
2 Squash (600g)
8 dl Rynkeby Tomat Relish med Timian
1-2 dl Mornaysauce
500 g Lilla spidskål
1000 g Laksefilet
100 g Babyspinat
3 spsk Limejuice
100 g Gratineringsost
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 125
Energifordeling i procent
Protein 22 %
Fedt 48 %
Kulhydrat 30 %