Tilbage til oversigten

Simregryde med svinekød, peberfrugt og kikærter

En hjertevarmende ret, der kombinerer mørt svinekød med sprøde peberfrugter og nærende kikærter.

Simregryde med svinekød, peberfrugt og kikærter

Tilberedning

Skær skind af svineskanken og brun den af i olivenolie i en gryde. Krydr med salt og peber.
Tilsæt hakkede løg, 5 fed hvidløg, koriander og spidskommen og steg det med i kort tid. Tilsæt ½ l vand, Naturig Grøntsagsjuice, Rynkeby Fersken/Basilikum Relish, Rynkeby Chutney Hot, laurbærblad, og peberfrugter i tern.

Lad retten simre under låg i ca. 2 timer (tilsæt kikærter den sidste ½ time) eller til kødet er mørt.

Skær kød fra benet og jævn evt. saucen.

Bland skyr med 2 fed hvidløg og citronsaft. Smag til med salt og peber.

Server simregryde med brød, ris eller mos, hvidløgsskyr, Rynkeby Fersken/Basilikum Relish, Rynkeby Chutney Hot og friske krydderurter.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter