Spicy and med æblekompot og tyttebær
Perfekte balance mellem krydret og sødt med vores Spicy and serveret med æblekompot og tyttebær
Perfekte balance mellem krydret og sødt med vores Spicy and serveret med æblekompot og tyttebær
Vend krydderierne sammen. Halver andebryst på langs, og panér fileterne i krydderiblandingen. Steges i ovnen i ca. 20-25 minutter ved 180 grader. Serveres med Rynkeby Æbledessert eller Rynkeby Æblegrød.
Drysses med rosmarinsalt, og serveres med en ske med Rynkeby Tyttebær Syltetøj.
Til 10 personer
1000 g Andebryst (5 stk. af 200 g)
350 g Rynkeby Æbledessert (eller Rynkeby Æblegrød)
250 g Rynkeby Tyttebær Syltetøj
10 g Flagesalt
3 stk. stilke frisk rosmarin
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 110
Energifordeling i procent
Protein 5 %
Fedt 47 %
Kulhydrat 48 %