Æblegranite med mild chili og citronverbena

Kog sukker op med vand til en sukkerlage.

Kom sukkerlage, Rynkeby Æblejuice og Limejuice i en skål.

Tilsæt den finthakkede røde chili og ingefær og rør det godt sammen.

Frys massen ned i en gastrobakke. Riv den på en robot, foodprocessor el.lign.

Server æble/limegranite i portionsglas med citronverbena som en renser eller en frisk dessert.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 1 dl Sukker
  • 1 dl Vand
  • 1 l Rynkeby Æblejuice
  • 4 spsk Limejuice
  • 1 tsk Rød chili, finthakket
  • 1 tsk Ingefær, finthakket

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 349,4
  • kcal 83,2

Energifordeling i procent

  • Protein 1%
  • Fedt 1%
  • Kulhydrat 98%