Tilbage til oversigten

Bar med æble, nødder og chokolade

En sund snack med sprøde nødder, søde æbler og rig chokolade – perfekt til en energiboost!

Bar med æble, nødder og chokolade

Tilberedning

Hak mandler og valnødder groft og bland dem med hørfrø og solsikkekerner.
Hak Rynkeby Æbledessert i mindre tern.

Lun den kondenserede mælk i en gryde til ca. 40 grader og tag gryden af varmen. Kom mandler, valnødder, hørfrøkerner, solsikkekerner, Rynkeby Æbledessert, tranebær og kokosmel i. Rør rundt og tilsæt havregryn lidt ad gangen. Konsistensen skal være klistret, men hård at røre.

Kom blandingen i et fad beklædt med bagepapir. Pres massen fladt sammen i en rektangel på ca. 10 x 20 cm.
Bag massen i ca. 60 min. ved 125 grader. Afkøl på rist i ca. 15 min.

Smelt chokolade over vandbad og skær i 10 stykker.

Dyp barerne i chokolade og stil dem til afkøling på en plade beklædt med bagepapir til chokolade har sat sig.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter