Tilbage til oversigten

Blomkålscouscous med tunesisk ragout og dadler

En farverig og smagfuld ret, der forener det bedste fra tunesisk køkken med friske dadler og blomkål.

Blomkålscouscous med tunesisk ragout og dadler

Tilberedning

Vask blomkålene, fjern stokkene og riv dem på et groft rivejern.
Bland revet blomkål med olivenolie og limejuice. Smag til med salt og peber.

Opvarm en gryde med olivenolie og spidskommen, og brun kødet deri. Tilsæt hakkede løg, hvidløg, gulerødder og svits det hele i et par minutter. Tilsæt Rynkeby Tomatjuice, Rynkeby
Abrikosmarmelade, Rynkeby Sveskegrød og limejuice.

Smag til med salt, peber og harissa, og lad retten simre under låg i ca. 60 min., eller til kødet er mørt. Jævn saucen med majsstivelse, hvis det ønskes.

Server den tunesiske ragout med blomkålscouscous, dadler, harissa og friske krydderurter.

 

TIP: Rynkeby Sveskegrød kan med fordel blendes, inden den tilføjes retten, hvis man ønsker en mere ensartet masse.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter