Tilbage til oversigten

Bouillabaisse med aioli

En rig og smagfuld fiskestuvning med hjemmelavet aioli – et strejf af Middelhavet på din tallerken.

Bouillabaisse med aioli

Tilberedning

Klargør blåmuslinger og fsk.

Snit porre og hak 5 fed hvidløg. Sauter dem i olivenolie i en gryde. Tilsæt safran, hvidvin, bouillon, Rynkeby Tomatjuice, 2 dl Rynkeby Burgerrelish og piskefløde. lad suppen simre
under låg i ca. 10 min. Smag suppen til med salt og peber.

Tilsæt blåmuslinger og mundrette stykker af fisk. Kom låg på og lad suppen simre i ca. 5-10 min til blåmuslingerne er åbne.

Bland en aioli af mayonnaise, 1 fed hvidløg og 1 dl Rynkeby Burgerrelish.

Server bouillabaisse med friske krydderurter, brød og aioli.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter