Tilbage til oversigten

Cheeseburger med chilimayo, burgerrelish og håndskårne fritter

Burgerelskere, se her: Hvad er bedre end en saftig cheeseburger med spicy chilimayo, lækker burgerrelish og håndskårne fritter?

Cheeseburger med chilimayo, burgerrelish og håndskårne fritter

Tilberedning

Form oksekød til bøffer og krydr med salt og peber. Steg eller grill dem på den ene vend dem og læg ost. Steg dem færdige og lad osten smelte.

Halvér burgerboller og rist eller grill dem i ovnen ved 200 grader i ca. 3-5 min.

Smør burgerboller med chilimayonnaise og læg krølsalat, bøf, Rynkeby Burgerrelish, tomat, rødløgsskiver og friske krydderurter imellem.

Steg pommes frites sprøde og gyldne.

Server cheeseburger med håndskårne pommes frites

Tip: Prøv også med Rynkeby Mango Chutney hot og grillet bacon.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter