Chickenwings med ananas og rød peberglace, grøn bønnesalat og friske krydderurter.
Saftige chickenwings med en eksotisk ananas og rød peberglace, serveret med en frisk grøn bønnesalat og aromatiske krydderurter.
Saftige chickenwings med en eksotisk ananas og rød peberglace, serveret med en frisk grøn bønnesalat og aromatiske krydderurter.
Bland finthakket chili, hvidløg, farin, olie, salt, peber og 1 dl Rynkeby Ananas Chutney med rød peber sammen til en marinade.
Krydr kyllingevinger med salt og peber og steg dem i et ildfast fad i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min. Tag vingerne ud af ovnen og skru temperaturen op på 250 grader.
Smør marinaden på vingerne, drys sesam på og steg dem i ca. 7-10 min. yderligere.
Bland en dressing af cremefraiche og 3 dl Rynkeby Ananas Chutney med rød peber. Smag til med salt, peber og tabasco.
Blancher bønner i letsaltet vand. Afdryp dem og bland dem med hakket rødløg, salte mandler, cherrytomater og friske krydderurter. Hæld dijonvinaigrette udover.
Server chickenwings med chutneydressing, bønnesalat og friske krydderurter.
Til 10 personer
7 dl. Rynkeby Ananas Chutney med rød peber
1 stk. Rød chili
4 fed Hvidløg
3 spsk. Brun farin
3 spsk. Olivenolie
2000g Kyllingevinger(eller lår)
50g Sesamfrø
3 dl. Cremefraiche 18%
1000g Grønne bønner
1 stk. Rødløg
75g Salte mandler
200g Cherrytomater
2 dl. dijonvinaigrette (eller olie/eddike dressing)
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 144
Energifordeling i procent
Protein 27 %
Fedt 47 %
Kulhydrat 26 %