Tilbage til oversigten

Chickenwings med ananas og rød peberglace, grøn bønnesalat og friske krydderurter.

Saftige chickenwings med en eksotisk ananas og rød peberglace, serveret med en frisk grøn bønnesalat og aromatiske krydderurter.

Chickenwings med ananas og rød peberglace, grøn bønnesalat og friske krydderurter.

Tilberedning

Bland finthakket chili, hvidløg, farin, olie, salt, peber og 1 dl Rynkeby Ananas Chutney med rød peber sammen til en marinade.

Krydr kyllingevinger med salt og peber og steg dem i et ildfast fad i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min. Tag vingerne ud af ovnen og skru temperaturen op på 250 grader.

Smør marinaden på vingerne, drys sesam på og steg dem i ca. 7-10 min. yderligere.

Bland en dressing af cremefraiche og 3 dl Rynkeby Ananas Chutney med rød peber. Smag til med salt, peber og tabasco.

Blancher bønner i letsaltet vand. Afdryp dem og bland dem med hakket rødløg, salte mandler, cherrytomater og friske krydderurter. Hæld dijonvinaigrette udover.

 

Server chickenwings med chutneydressing, bønnesalat og friske krydderurter.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter