Tilbage til oversigten

Chokolade petit fours med jordbær/blåbær ganache

En lille bid af himlen med mørk og hvid chokolade, beriget med en frugtig ganache.

Chokolade petit fours med jordbær/blåbær ganache

Tilberedning

Hak den mørke chokolade og smelt den ene halvdel over vandbad. Den skal være ca. 49 grader varm.
Hæld den i den anden halvdel og lad det smelte sammen.
Arbejdstemperaturen på chokoladen skal være ca. 30-34 grader (Smelt evt. hele chokoladen til 30-34 grader i mikrobølgeovn).

Hæld den smeltede chokolade i en chokoladeform og hæld resten tilbage så der dannes en skal.
Stil på køl til chokoladen har sat sig.

Hak den hvide chokolade og kom i en skål. Kog piskefløden op sammen med Rynkeby Jordbær/Blåbær Dessertsauce og hæld den ned over den hvide chokolade. Rør den sammen til en ganache.

Tag chokoladerne ud fra køl og fyld ganachen i. Stil den på køl igen, mens du tempererer chokoladen til de 30-34 grader igen.

Fyld chokolade i formen som bund og skrab overskydende chokolade af med en spartel. Stil formene på køl i ca. 30 min. til de har sat sig.
Bank chokoladerne ud på bordet.

Server chokoladerne med nøddeknas.

 

TIP: Køb færdige chokolade skaller og fyld op med denne ganache.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter