Citronaioli
Citronenaioli er en cremet og smagfuld sauce med et frisk strejf af citron, perfekt til at løfte enhver ret.
Citronenaioli er en cremet og smagfuld sauce med et frisk strejf af citron, perfekt til at løfte enhver ret.
Kom Rynkeby Økologisk Citronlemonade, sennep, æggeblommer, presset hvidløg og salt i en foodprocessor og blend 1 min. Tilsæt olie i tynd stråle lidt efter lidt til mayonnaisen tykner.
Smag til med peber og opbevar på køl indtil servering.
Til 10 personer
25 g Rynkeby Økologisk Citronlemonade
1 spsk Dijonsennep
50 g Pasteuriserede æggeblommer
10 g Salt
2 fed Hvidløg
500 g Vegetabilsk olie, neutral
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 700
Energifordeling i procent
Protein 1 %
Fedt 98 %
Kulhydrat 1 %