Classic pulled pork sandwich med et twist af mango og friske krydderurter

Tilberedning:

 

Rør en rub af brun farin, paprika, friskkværnet peber, salt, cayennepeber og 4 dl Rynkeby Mango Chutney sur/sød.

Smør nakkefileten ind i rub’en og lad den trække i køleskabet natten over.

Langtidssteg nakkefileten ved 110 grader i ca. 12 timer.

Bland en sauce af æbleeddike, ketchup, farin, tabasco, friskkværnet peber og 4 dl Rynkeby Mango Chutney, sur/sød.

Træk kødet fra hinanden med 2 gafler og rør saucen i kødet.

 

Lun sandwichbrød og fyld dem med coleslaw, pulled pork, 1 dl Rynkeby Mango Chutney, sur/sød og friske krydderurter.

 

Tip: Prøv også denne pulled pork i en gourmet hotdog.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 2 kg. Svinekød(nakkefilet)
  • 5 dl. Rynkeby Mango Chutney sur/sød
  • 100g Brun farin
  • 100g paprika
  • 4 spsk. Friskkværnet sort peber
  • 4 spsk. Salt
  • 2 spsk. Cayennepeber
  • 8 spsk. Æbleeddike
  • 8 spsk. Ketchup
  • 4 spsk. Brun farin
  • 1 tsk Tabasco
  • 1 spsk. Friskkværnet peber
  • 10 stk. Sandwichbrød
  • 500g Coleslaw

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 746,3
  • kcal 177,7

Energifordeling i procent

  • Protein 27%
  • Fedt 38%
  • Kulhydrat 35%